HubSpot Spotlight: Innovaatioita ja uutisia kaksi kertaa vuodessa

Spotlight on foorumi, jossa HubSpot esittelee muun muassa tuoreimmat innovaationsa ja tuotepäivityksensä.

HubSpotin Spotlight on tuote-esittelytapahtuma, joka järjestetään kahdesti vuodessa tarjoten yrityksille kattavan katsauksen uusimpiin kehityksiin. Tilaisuudessa kerrotaan, kuinka HubSpotin uudet työkalut ja päivitykset voivat parantaa markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua.

Mikä on HubSpot Spotlight?

Spotlight on foorumi, jossa HubSpot esittelee tuoreimmat innovaationsa ja tuotepäivityksensä ja antaa yrityksille ensikäden tietoa siitä, miten nämä uudistukset voivat edistää heidän liiketoimintaansa.

Miksi osallistua Spotlightiin?

Osallistuminen tarjoaa yrityksille tärkeää tietoa HubSpotin alustan tehokkaammasta hyödyntämisestä. Tapahtumassa esitellään:

  • Uudet ominaisuudet: Tuoreimmat päivitykset ja ominaisuudet.
  • Parhaat käytännöt: Neuvoja uusien työkalujen optimaaliseen käyttöön.
  • Asiantuntijapaneelit: Vastauksia kiperiin kysymyksiin suoraan asiantuntijoilta.

Spotlightista kilpailuetua ja HubSpotin tehokäyttöä

Merkitse seuraava Spotlight-tapahtuma kalenteriisi. Osallistuminen varmistaa, että saat tietoa uusista työkaluista ja prosesseista, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita. Saat myös inspiraatiota siitä, miten muut alalla toimivat yritykset hyödyntävät HubSpotin ratkaisuja.

HubSpot Spotlight tarjoaa tiimillesi myös mahdollisuuden oppia ja soveltaa alan uusinta teknologiaa, mikä tarkoittaa kilpailuetua yrityksellesi sekä auttaa valjastamaan HubSpotin kaiken tehon yrityksen käyttöön.


Vuoden 2024 ensimmäinen Spotlight julkistettiin keväällä, huhtikuussa. Syksyn Spotlight järjestettiin 18. syyskuuta, löydät tapahtuman materiaalit täältä.




Harkitsetko vasta HubSpotia?

Hyvä paikka aloittaa HubSpot-kartoitus ja –mahdollisuudet on ilmainen tunnin konsultaatio, jossa voimme yhdessä suunnitella, miten HubSpotin Growth Suite tai muut HubSpot-palvelut voivat palvella juuri teidän yrityksenne tarpeita. Varaa heti aika konsultaatioon kaupallisen johtajamme Villen kalenterista alta!

Ota yhteyttä

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Ville Rantanen

Commercial Director
+358 40 546 7497
ville.rantanen@kuuki.fi

Ville Rantanen
Ota yhteyttä